Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó
Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó
Jaluzele Satu Mare Redőny Szatmár Jaluzele Redőny Termékek Jaluzele Redőny Árlista Jaluzele Redőny Kapcsolat Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó
Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó
Jaluzele Redőny Műanyag Redőny
Jaluzele Redőny Alumínium Redőny
Jaluzele Redőny Szalagfüggöny
Jaluzele Redőny Reluxa
Jaluzele Redőny Roletta
Jaluzele Redőny Szúnyogháló
Jaluzele Redőny Harmónika ajtó

Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó

SZOLGÁLTATÁSAINK

Felmérés, Szerelés, Garancia

Árajánlat kérés esetén a felmérés kiszállás ingyenes.

Megrendelés esetén szerelési határidő öt munkanapon belül.

Műanyag redőny készítésére egy év, alumínium redőny készítésére három év garanciát vállalunk.


Redőny javítás

Vállalkozásunk fő tevékenységi körébe tartozik a redőnyjavítás.
A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny kicseréléséig vállaljuk a szakszerű javítást.
Ha leszakadt, megakadt, nem megy fel, - vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, kérem hívjon.
Nagyon sok esetben nem kell mindjárt új redőnyt venni, ha egy kisebb javítással is orvosolható a probléma. Törekszünk a legköltséghatékonyabb megoldásra.

Leggyakoribb redőnyjavítási munkák:

- heveder (gurtni ) csere
- zsinór csere
- behúzó rugó csere
- előlap csere
- hengercsere
- törött rugók cseréje
- fa, műanyag és alumínium lécek cseréje pótlása
- motoros redőny javítása –Becker Somfy

Redőny készítés

Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik a redőnyjavításon kívül a redőny, reluxa szalagfüggöny és harmonikaajtó méretre készítése.

- Faredőny anyaga általában borovi fenyő , de lehet bükk, dió, vagy trópusi fa. Típus szerint lehet hagyományos rugós un. esslingeni, vagy extra változat amely rozsdamentes acél kapcsokkal készül. Felületkezelése lehet lazúrozott ill. festett.

- Műanyag redőny lehet külső tokos, vakolható tokos és belső tokos. A redőnybetét 14, ill. a belső tokos betét 7 színben rendelhető.

- Alumínium redőny értéke ,hogy alkatrészei alumíniumból vannak, megjelenésük esztétikus, élettartamuk hosszú. Alumínium redőnyeink a német heroal.de cég anyagainak felhasználásával készülnek.

- Reluxa a lakásokban és irodákban egyaránt kedvelt megoldás. A jól kiválasztott reluxa díszíti a teret, színeivel feldobja a szobát. Az erős napsugárzás nem tűz be a szobába, megvédi a berendezést a kifakulástól és a fürkésző szemek elől. Az alumínium reluxát 45 féle alapszínből és 20 féle extra színből lehet választani. A fa reluxa 25 és 50 mm-es lamellákkal készül 6 színben rendelhető.

- Szalagfüggöny a modern kor terméke. Nagy felületű árnyékolásra fejlesztették ki, elsősorban irodákat árnyékolnak vele, egyre népszerűbb a lakásokban is mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható, és helyettesíti a hagyományos textil függönyt. Színválasztéka gazdag, több mint 30 féle anyagnak 350 féle színéből lehet választani.

- Harmonikaajtó lapok masszívak, műanyagból készülnek, lehetnek ablakos kivitelűek is. Remek térelválasztó szerepet töltenek be, illetve szűk helyen a nyíló ajtók helyett a legideálisabb és legkedvezőbb megoldás. Nyitási módja helytakarékos A harmonikaajtó lapok csuklópántos összefogatása hosszú élettartalmat biztosít.

Árnyékolástechnikai szerelés, beépítés

Cégünk foglalkozik a redőnyjavításon kívül a különböző árnyékolástechnikai berendezések szerelésével, beépítésével is.

Redőny szerelés, Reluxa szerelés, Szalagfüggöny szerelés, Harmonikaajtó, szerelés és Szúnyogháló szerelés. Lehet kézi, vagy motoros működéssel szerelni. Cégünk a megbízható német Becker és a francia Somfy motorokat használja.

Az ingyenes kiszállás és tanácsadás, a pontos felmérés után egy korrekt árajánlatot adunk, majd a megbeszélt időben leszállítjuk és a precízen felszerelt termékekre minimum 1 év teljes körű garanciát adunk. Lehetőség van hétvégi szerelési időpont megbeszélésére is.

Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Árak | Kapcsolat Jaluzele Redőny Reluxa Roletta Szalagfüggöny Harmónikaajtó